Work and Travel Programı Vize Evrakları

Work and Travel Programı Vize Evrakları Nelerdir ?

 

  • Pasaport fotokopisi: Programa kayıt olduktan sonra en az 1 yıl geçerli bir pasaporta sahip olmalısınız. Örneğin Vizeye giderken ( diyelim ki şubat- mart -nisan ) elinizde en az 1 yıl geçerliliği olan bir pasaport olmalıdır. 2014 yılıdan sonra programa yeşil pasaportla da katılım mümkündür.
  • Amerika’da çalışacağınız işi ispatlayan işverenden onaylı bir job offer : Bu iş sözleşmesine mutlaka hakim olunuz. Vize yetkilisi sizlere bu konuda sorular sorabilir. Saat ücretiniz,haftada kaç saat çalışacağınız, hangi eyalet ve hangi şehirde çalışacağınız gibi
  • Öğrenci Belgesi : Güncel alınmış sahip bir öğrenci belgesi
  • Ds 2019: USA yasal çalışma evrakınız. ( lütfen bu evrakı yıpratmayınız )
  • Transkript: Üniversitenizin öğrenci işlerinizden alacağınız ve kesinlikle AĞZI KAPALI BİR ZARFTA ve Mühürlenmiş şekilde.
  • SEVIS belgesi: Yurtdışı danışmanlık şirketinizin size vereceği sevis ödendi makbuzu.
  • Sağlık sigortası: ABD’de ki sponsorunuz tarafından yapılan sağlık sigortası.
  • 5×5 Cm biometrik fotoğraf
  • Durumunuza göre ek olarak istenebilecek belgeler: ( banka hesabı, son sınıf öğrencisi iseniz geri dönüşünüzde çalışabileceğinizi gösterir kurumsal bir firmadn alınmış iş anlaşması , sabıka kaydı …vb )

Tavsiye : Work and Travel vize görüşmesinden dikkat edilesi hususlar hakkında bu yazıyı mutlaka okuyunuz





Leave a Reply

Yurtdışı Eğitim

Yurtdışı Eğitim | Kanada Dil Okulları | Malta Dil Okulları