Soru – Cevap Archive

WAT Vizesini ve Program süresini uzatmak

J -1 Work and Travel Vizesini Amerika’da iken uzatabilir miyim? Hemen yazmak isterim… Güzel bir hayal 🙂 Ama şimdilik pek mümkün görünmüyor. Neden mi ? WAT programı özel bir programdır. J – 1 vizesi sadece program süresi

Work and Travel Programı Vize Evrakları

Work and Travel Programı Vize Evrakları Nelerdir ?   Pasaport fotokopisi: Programa kayıt olduktan sonra en az 1 yıl geçerli bir pasaporta sahip olmalısınız. Örneğin Vizeye giderken ( diyelim ki şubat- mart -nisan ) elinizde en az 1

Work and Travel Başvuru Evrakları Nelerdir ?

Work and Travel Başvuru Evrakları Work and Travel programına başvuru yapmak için aşağıdaki ilk evrakların hazırlanmış olması hızlı hareket etmeniz adına önemlidir.   Kimlik fotokopisi, Güncel öğrenci belgeniz, Okuduğunuz tüm dönemleri gösteren güncel transkriptiniz, 1 Adet vesikalık

Work and Travel programına ne zaman başvuru yapmalıyım?

Work and Travel programına ne zaman başvuru yapmalıyım? WAT Program başvuruları her yıl Ağustos- Ekim döneminde başlar. Work and Travel Programına katılmak isteyen öğrenciler yoğunlukla Kasım ve Şubat aralığında programa yoğun ilgi göstermektedirler. Programa erken başvuru yapmak

Yurtdışı Eğitim

Yurtdışı Eğitim | Kanada Dil Okulları | Malta Dil Okulları